Wij brengen je naar jouw medische afspraak

Ben je op zoek naar een chauffeur die jou naar het hospitaal, een medische ingreep of de tandarts kan brengen? Voor niet-dringende ziekenhuisbezoeken is Allegro Vervoersdiensten de vervoerder die je zoekt! Klantvriendelijk, sociaal en met oog voor jouw situatie brengt Allegro Vervoersdiensten je naar de plaats van bestemming. We halen je ook weer op het afgesproken tijdstip op. Geen stress over het vervoer, niet hoeven nadenken over parkeren. Dat is het gemak van een eigen chauffeur. Kies voor Allegro Vervoersdiensten!

Maatwerk tegen scherpe tarieven

Wanneer je naar een medische afspraak moet, is dat al stressvol genoeg van zichzelf. De ingreep, de afspraak, de informatie die je daar staat te wachten roept soms spanning op waardoor je je minder zeker voelt in het verkeer. Wat is er dan fijn dat je op de hulp van Allegro Vervoersdiensten kunt rekenen. Onze behulpzame chauffeurs brengen je vakkundig en vertrouwd naar de plaats van bestemming. Op zo’n manier dat je je goed kunt voorbereiden op je afspraak. Zonder verkeersstress of parkeerproblemen. En altijd zonder verrassingen achteraf, want wij leveren maatwerkvervoer tegen scherpe tarieven die we van te voren met je afspreken.

Persoonlijke service. Bij ons sta jij echt centraal. We halen je op en we brengen je thuis. Vertrouwd en veilig, en altijd met een helpende hand.

Duidelijke afspraken over het tarief, geen verrassingen achteraf. Wij geven jou van te voren het tarief waartegen wij rijden. Zo weet je altijd waar je aan toe bent op het moment dat je bij ons in de wagen stapt.

Instapplaatsen en stops waar jij dat wilt. Onze chauffeurs kennen Gent en omgeven op hun duimpje. We brengen je snel en doeltreffende naar de plaats waar jij maar wilt. Maar ook buiten Gent, naar de rest van België en ver daarbuiten vervoeren wij je graag.

Eenvoudig betalen via smartphone, tablet, cash of direct overschrijven. De diverse betalingsmogelijkheden hebben wij allemaal voorhanden. Gemakkelijk en zonder gedoe reken je snel bij ons af.

Dag en nacht hetzelfde tarief. Bij ons kun je rekenen op duidelijkheid. Onze tarieven zijn inzichtelijk en transparant. Wij werken niet met metertjes maar met eenduidige prijzen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en krijg je geen verrassingen achteraf.

Ruim en comfortabel vervoer. Onze moderne wagen biedt plaats aan maar liefst zeven personen. Dus plaats genoeg, ook als je een één-op-één rit hebt geregeld.

Oog voor jouw situatie, vriendelijk en behulpzaam. Wanneer jij een medische afspraak hebt, heb je vaak al genoeg aan je hoofd. Wij begrijpen dat en bieden je graag een helpende hand. Onze chauffeurs zijn behulpzaam en vrolijk en brengen je graag snel en veilig naar jouw plaats van bestemming.

Afspraak maken? Maatwerk taxi?

Regel online jouw autorit. Wij leveren maatwerk met een persoonlijke touch. Behulpzaam, vriendelijk en oog voor jouw persoonlijke situatie. Allegro Vervoersdiensten, dat is een taxi op maat! Dat is vervoer in en rondom Gent. Maar ook in de rest van België en daarbuiten.

Pakket- en bezorgdiensten

Wij werken met scherpe tarieven en nemen al je pakketten en belangrijke documenten met zorg in behandeling.

Lees meer

Op weg met Allegro vervoersdiensten

Wil jij vervoer in en rondom Gent? En in de rest van België?

Lees meer
Meer nieuws
  • Highlight 1

    Vervoersdiensten

    Allegro zorgt ervoor dat jij vrolijk op de bestemming aankomt! Wij bieden persoonlijke service en zeer betaalbare prijzen.

    Lees meer