Het gemak van een privéchauffeur

Je laten vervoeren van A naar B. Rondom Gent, in geheel België of verder. Zorgeloos en zonder dat je op het verkeer hoeft te letten. Tijd voor jezelf, om nog in je werk te duiken, te telefoneren of je goed voor te bereiden op afspraken en vergaderingen. Met een privéchauffeur hoe je je geen moment zorgen te maken over het autorijden of parkeren. Dat is het gemak van een privéchauffeur. Wij leveren maatwerk, toegespitst op jouw vraag. Leg ons jouw situatie voor en wij maken in een duidelijke offerte onze dienstverlening inzichtelijk. Hoe vaak, hoeveel kilometer en tegen welke tarieven; samen met jou komen we tot het beste resultaat. Altijd transparant en zonder verrassingen achteraf. Goed geregeld met Allegro Vervoersdiensten!

Geen stress!

Laat het vervoer over aan Allegro Vervoersdiensten. Dat betekent ontspannen en zonder stress aankomen op jouw plaats van bestemming! Allegro Vervoersdiensten betekent:

 Werken of juist uitrusten terwijl wij jou zorgeloos vervoeren. Terwijl jij je relaxt laat vervoeren, brengen wij je naar je plaats van bestemming. Zorgeloos van A naar B, met de vervoersdiensten van Allegro in Gent.

 Zonder verkeersstress op de plaats van bestemming. Wil jij relaxt op de plaats van bestemming aankomen? Tijdens de autorit tijd hebben voor jezelf, om je goed voor te bereiden of om tot rust te komen? Kies dan voor privéchauffeur. Onze vakkundige mensen sluizen jou door het drukke verkeer naar iedere plaats die jij voor ogen hebt. Voorkom onnodige spanningen en gedoe met parkeren met een eigen chauffeur die je adequaat van A naar B brengt.

 Vervoer met eigen bedrijfswagen mogelijk. Is er een auto vanuit je eigen bedrijf voorhanden? Allegro Vervoersdiensten in Gent biedt ook als privéchauffeurs waarbij we gebruik maken van een wagen van jouw bedrijf.

 Een vooraf afgesproken tarief. Voordat we voor je aan de slag gaan, zorgen we voor een tarief. Je krijgt maatwerk, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Ook wanneer je vaker gebruik maakt van onze diensten, hanteren wij scherpe tarieven. Van ons mag je een persoonlijke benadering verwachten, zonder verrassingen achteraf.

 Betaling via factuur. Wij sturen je een inzichtelijk overzicht van het maatwerk dat we hebben geleverd. Zo heb je in een oogopslag een duidelijke factuur voor onze geleverde diensten.

Bel voor een maatwerk offerte

Privéchauffeur nodig? Zonder stress en gedoe je door het drukke verkeer bewegen? Alle tijd voor voorbereiding of rust in het comfort van een moderne wagen? Neem vandaag nog contact op met Allegro Vervoersdiensten. Wij leveren maatwerk tegen scherpe tarieven. In en rondom Gent staan wij bekend als de behulpzame vervoerder!

Pakket- en bezorgdiensten

Wij werken met scherpe tarieven en nemen al je pakketten en belangrijke documenten met zorg in behandeling.

Lees meer

Op weg met Allegro vervoersdiensten

Wil jij vervoer in en rondom Gent? En in de rest van België?

Lees meer
Meer nieuws
  • Highlight 1

    Vervoersdiensten

    Allegro zorgt ervoor dat jij vrolijk op de bestemming aankomt! Wij bieden persoonlijke service en zeer betaalbare prijzen.

    Lees meer