Zorgeloos en zonder verrassingen!

Zorgeloos vervoer in de omgeving Gent. Op maat en helemaal toegespitst op jouw vraag. En dat zonder verrassingen achteraf of een tikkende meter. Bij Allegro Vervoersdiensten weet je precies waar je aan toe bent. We spreken van te voren af hoeveel je rit kost. Reserveer online, bel of mail voor een rit op maat. Vertel ons het doel van je reis en wij maken een passende aanbieding. Samen komen we er zeker uit. Wij hanteren scherpe tarieven op basis van het aantal te rijden kilometers of onze ureninzet. Altijd transparant en in overleg met jou. Met onze vervoersdiensten kan jouw reis zorgeloos beginnen. Kom ontspannen aan op de plek jouw plek van bestemming!

Allegro Vervoersdiensten, dat is:

 Vervoer tot zeven personen tegelijk. Een uitje met vrienden of familie wordt nog gezelliger als je een eigen auto met chauffeur tot je beschikking hebt. Wij halen en brengen je waar je maar wilt. Schakel Allegro Vervoersdiensten in! Dat is zorgeloos vervoer tijdens een avondje uit of een weekendje weg. Rondom Gent of door geheel België. Want ook wanneer je ons meerdere dagen wilt inzetten als chauffeur, is dat mogelijk. Vraag naar de vele opties, bel vandaag nog voor een passende offerte

 Voldoende ruimte voor bagage van zeven personen. Onze ruime wagen heeft voldoende ruimte voor de bagage van zeven inzittenden. Dit komt neer op zeven reiskoffers

 Vervoer in een moderne en comfortabele wagen met 12v-aansluitingen zodat je je laptop of telefoon onderweg kunt opladen. Wil je tijdens je rit je apparaten opladen, dan kan dat prima in onze moderne wagen.

 Duidelijke tarieven. Omdat we werken met maatwerk tarieven, weet je waar je aan toe bent. Wij werken zonder snel draaiende metertjes of displays met doortikkende euro’s. Bij ons zijn de tarieven inzichtelijk en transparant, gebaseerd op wederzijdse afspraken vooraf.

 Vervoer in binnen- en buitenland. In overleg is heel veel mogelijk. Samen met jou zorgen we voor een maatwerk aanbieding. En altijd tegen en tarief dat je zeker aanspreekt. Bij ons heb je geen verrassingen achteraf, want je krijgt van ons een maatwerk offerte, gebaseerd op ureninzet of kilometerprijs, maar altijd inzichtelijk en transparant.

Vervoer waarbij de vergunningen en verzekeringen goed in orde zijn. Onze chauffeurs hebben hun zaakjes op orde. Bij problemen of onvoorziene gebeurtenissen hoef je je geen zorgen te maken. Met onze vergunningen kun jij met een gerust hart aan je reis beginnen. En ook onze verzekeringen zorgen in uiteenlopende gevallen voor dekking.

 Gratis kinderzitjes, indien gewenst. Reis je met kinderen? Geef dit van te voren aan, dan zorgen wij voor veilige zitplaatsen met passende kinderzitjes. Dat is gemakkelijk, je hoeft je eigen kinderzitjes niet mee te brengen.

 In- en uitstappen waar jij dat wilt. De klant is koning. Wij brengen jou waar je maar naartoe wilt. Rondom Gent, in geheel België of verder. En dat altijd tegen een scherp, vooraf afgesproken tarief.

Vervoer op maat? Allegro Vervoersdiensten natuurlijk! Reserveer online of per mail. Tot snel!

Pakket- en bezorgdiensten

Wij werken met scherpe tarieven en nemen al je pakketten en belangrijke documenten met zorg in behandeling.

Lees meer

Op weg met Allegro vervoersdiensten

Wil jij vervoer in en rondom Gent? En in de rest van België?

Lees meer
Meer nieuws